Gegevens
Vergelijking
Uw verzekering
Uw gegevens
Slotvragen
Controle
Afgerond

VoordeelPakket

U sluit deze verzekering af in ons VoordeelPakket. Wordt u een totaalrelatie dan geniet u van nóg meer voordeel! Met dit VoordeelPakket kunt u namelijk al uw verzekeringen zoals uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één pakket afsluiten. Alle verzekeringen ( of onderdelen van een verzekering ) mogen op ieder moment kosteloos en zonder opzegtermijn toegevoegd, gewijzigd of beëindigd worden. Daarmee bieden wij u 100% flexibiliteit en één aanspreekpunt voor al uw vragen of schademeldingen aan.

Offerte en/of direct afsluiten?
Het VoordeelPakket kan door ons worden samengesteld uit de beste verzekeraars en voorwaarden en kan precies op uw situatie worden aangepast. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00

Servicebijdrage

Alle verzekeringen die u afsluit in ons VoordeelPakket mogen op elk moment kosteloos en zonder opzegtermijn toegevoegd, gewijzigd of beëindigd worden. Daarmee bieden wij u 100% flexibiliteit en één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.

Het VoordeelPakket kent een vaste servicebijdrage waardoor er bij opmaak, wijziging of royement van een verzekering geen extra poliskosten in rekening worden gebracht. Sluit u slechts 1 verzekering af in ons VoordeelPakket dan bedraagt uw servicebijdrage € 1,50 per maand. In geval van jaarbetaling bedraagt de servicebijdrage € 9,50. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen in ons VoordeelPakket zijn de servicebijdrage als volgt:

De maandelijkse servicebijdrage is € 1,50 tenzij er producten uit deze categorieën met elkaar gecombineerd worden of er sprake is van meerdere producten. Dan is de servicebijdrage € 2,25.

Het VoordeelPakket gaat uit van 3 categorieën voor het bepalen van hoogte van de servicebijdrage.
- Personenauto
- Bromfiets
- Woonproducten

Voorbeelden:
- Personenauto = € 1,50 ( Personenauto )
- Inboedel + woonhuis + aansprakelijkheid + reis = € 1,50 ( zelfde categorie )
- Personenauto + inboedel + aansprakelijkheid = € 2,25 ( verschillende categorieën )
- Personenauto + personenauto = € 2,25 ( meerdere producten )

Wat is execution only?

Als u zonder advies van De Kilometerverzekering.nl, per post, telefonisch, per e-mail of via onze websites, een financieel product afsluit, dan werken wij volgens het principe van execution only en wordt er geen klantenprofiel opgesteld. Hiermee komen wij groepen van consumenten tegemoet die geen behoefte hebben aan een uitgebreid adviestraject en graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk willen zijn voor de aanschaf en het beheer van hun verzekeringen en financiële producten. In geval van execution only bent u dus zelf verantwoordelijk voor de keuze van verzekering en financieel product, alsmede voor de afstemming op uw persoonlijke situatie. 

Dienstenwijzer

Wij vinden het belangrijk dat wij naar u toe zo transparant mogelijk zijn. Daarom is de meest belangrijke informatie over ons voor u samengevoegd in een dienstenwijzer. Hierin staat onder andere beschreven dat wij tijdens de looptijd van uw verzekering uw aanspreekpunt zijn, voor bijvoorbeeld een schademelding of als u vragen heeft over de verzekering. Wij nodigen u graag uit om onze dienstenwijzer te bekijken voordat u een verzekering bij ons afsluit. U kunt onderstaande link gewoon openen tijdens uw berekening. Bekijk hier de dienstenwijzer van De Kilometerverzekering.nl. 

Hoe wij vergelijken

Om een vergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor u in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een overzicht.

Bij ons kunt u deze verzekeringen ook in één VoordeelPakket afsluiten. Een totaalklant geniet van nóg meer voordeel! Sluit daarom de verzekeringen van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket van De Kilometerverzekering. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00

Hoe volledig is onze vergelijking?

In deze vergelijking voor verzekeringen vergelijken wij niet de verzekeringen van alle verzekeraars. Wij vergelijken de verzekeringen van de verzekeraars waarmee wij contracten hebben. Van die partijen zijn wij op de hoogte van de meest recente voorwaarden en premies. Van de andere verzekeraars beschikken wij niet over die informatie of worden ons niet ter beschikking gesteld.

Bij ons kunt u deze verzekering ook in één VoordeelPakket afsluiten. Een totaalklant geniet zo van nóg meer voordeel! Sluit daarom de verzekeringen van uw auto-, inboedel-, aansprakelijkheid-, woonhuis-, rechtsbijstand-, reis-, ongevallen-, caravan-, motor-, of bromfietsverzekering in één keer af in het VoordeelPakket van De Kilometerverzekering. Bel direct een verzekeringsexpert voor een offerte en het direct afsluiten van dit VoordeelPakket. 

Tel.: 072-5092263. ma. - zat. 09:00 / 17:00

Onze verdiensten

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor doorlopende provisie van de verzekeraar. Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt voor een verzekering ontvangen wij daarvoor geen vergoeding van de verzekeraar. Van de getoonde partijen ontvangen wij dan geen enkele vergoeding. Onze website heeft als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen.

Onze gegevens

AFM vergunningsnummer: 12043813 / KiFiD aansluitnummer: 300.016225 / KvK nummer: 64737470